tips picto

Als er ineens kruimels liggen of andere vuiligheid, dan zijn er 2 eenvoudige oplossingen. In het geval van een vuile vlek kun je in de app een specifieke plek aanmaken voor Spot-Cleaning, die vervolgens gericht wordt schoongemaakt. Voor grotere vlakken met vervuiling kun je in de app de grootte van het te reinigen gebied aangeven voor een snelle maar gerichte tussentijdse reiniging.

RCF spotcleaning

De robot floor cleaner vna Kärcher maakt autonoom en systematisch schoon. De app kan worden gebruikt om no-go zones te definiëren, waar de robot niet mag schoonmaken. Als bepaalde oppervlakken niet gereinigd mogen worden, dan is er ook een mogelijkheid om tapijtdetectie in te schakelen om zo tapijten te vermijden. En als hele kamers moeten worden overgeslagen, kan het binnenrijden worden verhinderd met zogenaamde ''virtuele muren''. Alles laat zich met de app eenvoudig in intuïtief bedienen.

Virtuele muren rcf 3

Met het uitgebreide programma-aanbod biedt onze Home Robots App veel meer dan alleen het verplichte programma voor autonome reiniging. Bepaal zelf welke ruimte je bijvoorbeeld meer water nodig hebt, en waar het intenser of juist zachter moet reinigen. Zo reinig je elke ruimte en elke ondergrond perfect.

RCF 3 smartphone app

Met de timerfunctie van de Home Robots-app kun je je eigen individuele schoonmaakplan voor de Kärcher robot floor cleaner maken. Hier geef je aan op welke dagen en tijden de robot aan het werk moet zijn en welke gebieden hij in die periode met welk reinigingsprogramma moet schoonmaken. Door alle kamers in de plattegrond vast te leggen, kun je de reinigingsinstellingen voor elke kamer afzonderlijk aanpassen.

RCF 3 floor carpet

In de app is er de optie om de robot te navigeren als hij bijvoorbeeld vast komt te zitten op een ontoegankelijke plek, of als je zelf de controle wilt houden ;)
De afstandsbediening kan worden geselecteerd in de app onder ''Instellingen'' -> ''Robotinstellingen''.

De reinigingsrobot RCF schakelt na 5 minuten inactieveit automatisch over naar de slaapstand. Druk op een willekeurige toets om hem wakker te maken.
- De RCF 3 reinigingsrobot schakelt niet over naar de slaapstand wanneer hij op het oplaadstation staat.
- De RCF 3 schakelt automatisch uit als hij langer dan 6 uur in de slaapstand staat

Het is mogelijk om de modus "Niet storen" te activeren.
In de modus "Niet storen" hervat de reinigingsrobot een onderbroken reiniging niet, voert hij geen geplande reinigingen uit en geeft hij geen akoestische waarschuwingen. De led-displayindicatoren zijn uitgeschakeld. De modus "Niet storen" kan worden geactiveerd in de app.

Om de functionaliteiten van de robot floor cleaner in te stellen is de Kärcher Home Robots app vereist. Download deze hier:

App Store - Download
Google Play - Download

app download